top of page
​​Om fotografen

 

Camilla Bratt har stor glede av å treffe mennesker og hun har en forkjærlighet og er veldigt opptatt av lys og hva det kan gjøre med et bilde. Med lang erfaring med barn og fotografering, kombinerer hun de to i hennes arbeid med portrettfotografering.


Svenske Camilla er født i Borås og har bodd og arbeidet i USA, Danmark og Sverige før hun endelig landet i Fredrikstad, hvor hun har bodd siden 2002.


Hun har bred bakgrunn i faget, med både Amerikansk fagbrev i en Associate i Arts degree in Photography og grafisk utdanning i tilegg til fordypningskurser innen portrettfotografering. Hun har jobbet som assistent i reklamebransjen, labb-assistent med både svarthvite- og fargebilder for profesjonelle fotografer i Sør-California før hun startet hennes eget arbeid som fotograf i Los Angeles, København, Borås og Sarpsborg.

 

I sine 25+ år i bransjen har hun fotografert alt fra nyfødte til 100 åringer som feiret et langt liv ved å forevige seg selv og sine nærmeste. Alle har vært velkommen til henne og skal fortsette å være det. Enten du elsker å stå foran kamera, eller gruer deg, fanger hun gleden og uttrykkene dine nære og kjære kjenner så godt.

 


Velkommen til en profesjonell fotograf med en stor kjærlighet og glede for menneskene og faget som hun deler gjennom bildene hun tar. 

© 1992-2016 Fotograf Camilla Bratt / For info/booking Tlf 911 811 78 / booking@fotografcamillabratt.no

  • Wix Facebook page
  • Instagram App Icon
  • Wix Google+ page
  • Blogger App Icon
  • Wix Twitter page
bottom of page