top of page

me&i er et svensk moteforetak som produserer og selger klær med unik design og behagelig passform. Vi benytter oss av myke materialer av høy kvalitet og produserer klærne på en ansvarlig måte i Portugal og Tyrkia. Med farge og form skapes stilen som er så typisk for me&i. 

 

To ganger i året lanserer me&i nye kolleksjoner, en kids og en women. Målet er at barneklærne skal være et naturlig førstevalg for foreldrene når de handler og for barna når de skal kle på seg. Klærne til voksne skal være plagg du kan bruke hver dag, både til hverdags og til fest.

 

 

Være vertinne

 

Inviter venner og kanskje noen av deres venner til en koselig visning. Lad opp med noe å spise og drikke. Slå deg ned i sofaen og få en herlig visning av kule klær fra me&i. Selgeren din forteller, viser og gir tips og råd om klærne. Så får du muligheten til å handle de stilige klærne til barna dine, deg selv og kanskje en gave eller to. Å handle på treff er en avslappet måte å handle på, både for deg og gjestene dine.

 

Du som er vertinne for et me&i-treff er viktig for oss, og vi er takknemlige for at vi får komme hjem til deg. Som en stor takk får du derfor alltid velge en gave og kjøpe et valgfritt plagg fra kolleksjonen med opp til 20% rabatt.

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Instagram App Icon
  • Wix Google+ page
  • Blogger App Icon
  • Wix Twitter page
bottom of page